Šolski sklad

Cilj vzgoje in izobraževanja je poleg pridobivanja kakovostnega znanja tudi spodbujanje odgovornosti in sposobnosti samostojnega učenja ter spodbujanje ustvarjalnosti in nadarjenosti. Zato bi radi našim učencem ponudili nadstandardne dejavnosti, ki bi vključevale prisotnost zunanjih strokovnjakov, delavnice na šoli in izven nje, strokovne oglede izven šole in drugo.

Naši učenci se udeležujejo tekmovanj na občinski, regijski in državni ravni, ki jih izvaja šola, včasih pa se jih udeležijo v bolj oddaljenih krajih. Občasno so udeleženi tudi v mednarodnih projektih. Pri takšni organizaciji je potrebno pokriti stroške materiala, prevoza in stroške nagrad tekmovalcem.

Vsega zgoraj navedenega pa šola brez Vaše dragocene pomoči ne bi mogla izvesti. Kljub težkim časom Vas vljudno naprošamo, da v naš šolski sklad prispevate vsoto, ki je po vaših zmožnostih najbolj primerna.

Glede na dosedanje izkušnje menimo, da bi bilo 20 EUR na učenca dovolj, da izvedemo vsaj nekatere od naštetih dejavnosti. Prispevke lahko nakažete na:

     Ime sklada: Šolski sklad Osnovne šole dr. Aleš Bebler – Primož Hrvatini

     Številka računa šole : 01250-6030656119

     Namen: za šolski sklad

V kolikor potrebujete pomoč pri vplačitvi v šolski sklad imate je tu vzorec UJP položnice.

Šolski sklad bomo obogatili tudi z zbiranjem prostovoljnih prispevkov na Božičnem bazarju. V decembru vam bodo na voljo novoletne voščilnice in različna novoletna okrasja, ki jih bodo izdelali naši učenci.

Ob koncu šolskega leta bomo ob zaključni prireditvi organizirali srečelov, zato Vas vabimo, da v ta namen, po lastni presoji, prispevate kaj primernega. Hvaležni vam bomo za vsakršno idejo, zamisel in pomoč pri izvedbi ter organizaciji zaključne prireditve.

Strokovni delavci in učenci se vam prisrčno zahvaljujemo za kakršnokoli pomoč.

Upravni odbor šolskega sklada

 

Pravila šolskega sklada

(Skupno 291 obiskov, današnjih obiskov 1)