Božični bazar


Spoštovani starši, mentorji in predvsem dragi učenci,

iskrena hvala vsem, ki ste sodelovali in prispevali k uspehu našega letošnjega božičnega bazarja. Vaša predanost, trud in ljubezen za skupne stvari, so nas popeljali do zbranih 720 €, ki bodo namenjeni šolskemu skladu, kot podpora naših šolskih dejavnosti.

Posebna zahvala gre našim izjemnim učencem, ki so s svojo kreativnostjo in marljivostjo ustvarili čudovite izdelke. Vaša predanost in želja po pomaganju sta resnično navdihujoči. Hvala vam za vaš trud in prispevek k uspehu božičnega bazarja.

Iz srca se zahvaljujem tudi mentorjem, ki so s svojo predanostjo, podporo in usmerjanjem omogočili takšen uspeh. Hvala, ker ste vodili naše mlade ustvarjalce.

Najlepša hvala tudi staršem, ki ste s svojimi prostovoljnimi prispevki omogočili, da smo zbrani zajeten kupček denarja. Vaša podpora je neprecenljiva in ključnega pomena za razvoj naših šolskih dejavnosti.

Zahvaljujem se celotni šolski skupnosti za sodelovanje in za soustvarjanje nepozabnega dogodka. Skupaj smo dokazali, da s skupnimi močmi lahko dosežemo velike stvari.

Še enkrat iskrena hvala vsem za vaš prispevek in podporo.

ravnateljica: Aleksandra Pobega

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)