Dobrodelni srečelov

Dragi učenci, spoštovani starši,

ob koncu šolskega leta bomo odprli vrata veselemu poletnemu vzdušju. Namen letošnjega dogodka bo proslaviti dan državnosti, zaključek šolskega leta, podelitvi priznanj najuspešnejšim učencem, druženju staršev, učencev ter učiteljev in zbiranju sredstev za naš šolski sklad. Zbrana sredstva bomo uporabili za sofinanciranje plačljivih dejavnosti za učence ter za sofinanciranje nabave didaktičnih pripomočkov za kakovostnejši in bolj razgiban pouk.

V okviru prireditve, bomo torej izvedli tudi srečelov. Z izkupičkom od prodaje srečk bomo obogatili šolski sklad. Veseli in hvaležni bomo, če bomo lahko z vašo pomočjo in vašim sodelovanjem pripravili zanimiv in raznolik nabor izdelkov in storitev.

Prosimo vas, da po svojih močeh prispevate izdelke, promocijski material ali storitve za srečelov. Če ste pripravljeni sodelovati, lahko dobitke dostavite v tajništvo šole oz. v svetovalno službo, kamor jih lahko prinesejo tudi učenci.

Starši, prosimo vas, če lahko našo prošnjo posredujete podjetjem ali posameznikom, ki bi bili pripravljeni darovati za naš srečelov. Vsak prispevek bo dragocen, saj je srečelov zelo priljubljen.

Vsi donatorji bodo tudi imenovani na vidnem mestu na dan prireditve in na šolski spletni strani.

Naj nas vodi misel, da je bistvo srečelova pomočsolidarnostdobrodelnostprijaznost.

Hvala vsem.

ravnateljica: Aleksandra Pobega

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)